Proč vyzkoušet oříškové krémy Nutspread?

20.07.2014 13:34

Ořechy jíme všichni - minimálně aspoň na Vánoce :) Ale oříškové krémy? Spousta z nás je nikdy neviděla, málokde se prodávají, na rozdíl od marmelád či paštik prostě nevíme co s nimi. Sklenice másla z oříšků, jakkoliv chuťově výborná, zkrátka budí rozpaky. Není to škoda? Přečtěte si více a třeba dostanete chuť :-)

100% přírodní, chuťově neodolatelné a silně návykové – to jsou oříškové krémy NUTSPREAD!

Másla a pasty z ořechů jsou krásným důkazem, že jídlo může být jak zdravé, tak i skvěle chutnat. Zapomeňte na pověry o tom, že po ořechách se tloustne! Proč byste měli naše oříšková másla vyzkoušet?

1) Mají výbornou chuť, která dostane opravdu každého - od malého dítěte až po vašeho dědečka.

2) Každá lžička krému je plná vitamínů, minerálů, mastných kyselin a zdravých tuků, kterými jsou ořechy nabité jako žádná jiná potravina! Po konzumaci ořechových másel tak doslova zkrásníte – vaše vlasy budou lesklejší, vaše nehty pevnější a vaše pokožka pružnější.

3) Mají nízký glykemický index, takže vás zasytí na velmi dlouho a nerozkolísají vaši hladinu krevního cukru. Z tohoto důvodu jsou výborné pro diabetiky a každého, kdo si hlídá váhu.

4) Neobsahují živočišné produkty a cholesterol, jsou tedy vhodné pro vegetariány i vegany.

5) Jsou vyrobené pouze z přírodních surovin, bez konzervantů, barviv a aromat. Neobsahují přidané oleje ani žádné další látky.

A pro koho jsou vhodné? Pro všechny!

Nevíte už, co byste snídali a svačili?

Nudí vás chleba namazaný máslem?

Nevíte, co si dát do palačinek a na tousty, jak ozvláštnit domácí moučníky a čím ochutit jogurty či tvarohy?

Přemýšlíte nad neobyčejným základem pro vaše omáčky, zmrzliny, zálivky a pomazánky? Nebo prostě jen hledáte nějakou dobrotu, která vás zasytí a bude zároveň i zdravá?

Ať už je příležitost jakákoli, s oříškovými krémy prostě nemůžete udělat chybu.

Pro milovníky přírodních chutí máme neslazené varianty, pro ty s mlsnějším jazýčkem jsou krémy s přírodním třtinovým cukrem.

A jaké druhy můžete vlastně ochutnat? Lískooříškový, klasický arašídový, mandlový, krém z vlašských oříšků, z para oříšků i kešu, neobyčejný ze slunečnicových semínek a dokonce i kokosový!

Máte strach z nových chutí a nevíte, jestli "tohle" bude pro vás? Nebojte se :) Každou variantu máme i v minibalení o váze 40 gramů, která vás vyjde maximálně na 19 korun (mimochodem výborné jako malá svačina do kabelky..). To zní docela dobře, že?

Věříme, že budete spokojeni.

Zpět