Jste odvážní a hraví? Zkuste naše výprodeje!

23.04.2015 10:17

Milí zákazníci,

všimli jste si taky, že nejzajímavější másla vznikají, když se smíchá více druhů dohromady? Milky Way byla jen začátek, takový malý předkrm. Umíte si představit kombinaci kokosu a slunečnice nebo para ořechů s arašídy? Ať chuťově nebo nutričně, naprostá většina mixovaných másel jednoduše nemá chybu. A jelikož míchaná másla nás baví, tentokrát jsme se pěkně rozjeli, díky čemuž se naše barevné zásoby nebývale rozmnožily.

Abyste mohli tyto zajímavé kombinace ocenit i vy a třeba nám i pomohli s vývojem nové varianty, která bude opravdu „tip top“, nabídneme vám nově každý týden pár takových kousků za opravdu „výprodejové“ ceny. Jedná se o ochutnávkové exempláře, které se ovšem v případě vašeho zájmu mohou stát součástí stálého sortimentu. Takže pokud si rádi hrajete, milujete překvapení a zkoušíte nové chutě.. tohle se vám bude líbit :-)

A proč nezačít hned teď? Tento týden tu pro vás máme neodolatelné kokosové máslo s kakaem v oblíbeném malém balení.. (nechceme se chvástat, ale tyčinka Bounty se může jít zahrabat.. :-) )

 

a pro většího odvážlivce jsme připravili rovnou kilové máslo čtyř chutí! Na dně najdete úžasnou kombinaci arašídů a kešu, následuje bohatá vrstva jemného kokosového krému a to celé je završené nádhernou voňavou mozaikou z kešu a mandlí.. Opravdu záludná a nebezpečně dobrá kombinace – jíst po vrstvách nebo raději smíchat?! S tím už si musíte poradit sami..

 

Zpět